Despre HushTag.ro

Atentie! Esti pe cale sa intri in fascinanta lume a Andrei Lazar  – copywriter, licentiata in Relatii Internationale si Studii Europene, stilist vestimentar cu diploma, croitor amator, si… dependenta de fashionSocant, stiu! Dar chiar daca ai recunoscut placa, asta nu inseamna ca sunt inca una dintre acele domnisoare pline de fumuri care au impresia ca moda se rezuma doar la niste gentute colorate asortate la pantofiorii Casadei. Tocmai asta ne mai lipsea…

De fapt, de asta m-am apucat de HushTag.ro… pentru a demonstra ca poti vorbi despre moda si in alti termeni decat cei ultra-folositi si mega-rasuflati. De ce nu as face moda distractiva? De ce sa nu rad in hohote de fetele incruntate si de gurile belite, sa promovez diversitatea si creativitatea si sa fiu vocea fetelor care NU se trezesc dimineata  cu genele false si rujul nude perfect aplicate, gata sa faca un selfie imbracate doar in blana, NU iau brunch-ul la Marriott doar sa fie vazute acolo si care NU isi schimba gentutele Furla ca pe chiloti.

Frustrata nu sunt. Plictisita, nici atat. Imi place sa scriu, sa vad haine combinate interesant si, mai ales, cred ca femeile pot fi frumoase  indiferent de pretul sau de marimea de pe eticheta. Totul tine de stil. De bun gust. De un strop de imaginatie.

Si pentru asta exista HushTag.ro. Welcome, my new friend 🙂

P.S.: #. Sau diez. Sau hashtag. Ni s-a infliltrat pe ascuns in vieti, incat acum poti fi considerat sooo last century daca nu postezi cel putin un #caresatefacasaparidestept.

HushTag.ro nu e o greseala de tipar. Nu e “hashtag” scris gresit de o pitipoanca. Nici nu iti va spune multe despre retele sociale. In schimb, vei afla secrete de stil, informatii confidentiale din lumea modei… si toate lucrurile “pacatoase”pe care nimeni nu a indraznit sa ti le spuna… pana acum.