Vai, vine nunta lui X și nu am cu ce să mă îmbrac!” Dacă puneam deoparte 10 bani de fiecare dată când am auzit expresia asta, cred că dețineam propriul meu magazin de rochii pentru evenimente… Așa că m-am gândit să pun capăt odată pentru totdeauna acestei dileme cu care mă lovesc și eu înainte de fiecare nuntă. Pur și simplu nu mai suport aceste cuvinte!!!

Am adunat pentru tine toate tips & tricks pe care le-am învățat de-a lungul anilor. Și da, îți voi spune secrete pe care abia îndrăznesc să le împărtășesc prietenelor mele. Pentru că îmi plac la nebunie nunțile ȘI rochiile, vreau să te ajut să arăți senzațional (la concurență cu mireasa), fără să lași o avere la vreun magazin de fițe. Și fără să riști să te întâlnești cu alte invitate la eveniment îmbrăcate în aceeași ținută. Nu e nimic mai penibil, nu-i așa?

Primul pas în căutarea rochiei perfecte? Go online, babe! Așa vei găsi măcar stilul preferat și vei ști ce să probezi în magazine. Sigur că poți cumpăra direct online, dacă găsesti o rochie care să îți placă, dar 98,4% dintre femei au nevoie de proba de foc prin magazine să își dea seama ce modele le avantajează silueta.

Uite ce minunății poți găsi pe Asos (livrare gratuită in România), unde prețurile pornesc de la 30 euro (130 lei). Aici vei găsi rochii perfecte dacă ești înaltă, scundă sau dacă nu te încadrezi în măsurile standard. Un sfat mereu pertinent: cotrobăie cu încredere prin secțiunea de reduceri și vei găsi multe surprize accesibile.

Rochie Asos Petite - 73.33 euro
Rochie Asos Petite – 73.33 euro
Rochie Asos Wedding - 100 euro
Rochie Asos Wedding – 100 euro
Rochie Asos - 50,67 euro
Rochie Asos – 50,67 euro
Rochie True Decadence - 120 euro
Rochie True Decadence – 120 euro

Dacă ți-a stat inima în loc la vreo rochie interesantă de pe Asos și nu știi cum ar veni în realitate sau dacă are un material de plastic, încearcă să cauți un model similar la Mini Prix. Am fost șocată când am intrat pentru prima dată la magazinul din Romană prima oară dupa 10 ani și am descoperit munți de rochii numai bune de petrecere de la Asos. Iar prețurile sunt imbatabile – mai scump de 150 lei nu există nimic. Sigur, trebuie să iei în considerare eventualele defecte minore cauzate de înghesuiala în care stau rochiile, sau de probarea lor excesivă. Cel mai bun sfat pe care ți-l pot da e să judeci o rochie abia după ce ai pus-o pe tine. Umerașul te va înșela de cele mai multe ori!

Un alt loc unde poți găsi rochii interesante pentru o nuntă sau cununie este Mastij. Îți faci o părere online și apoi e musai să pui mâna pe telefon pentru o programare în showroom. Acolo alegi modelul visat și materialul preferat, și pleci acasă cu o rochie croită pe măsura ta care va trezi invidia celorlalte invitate la eveniment.

Rochie organza Mastij - 700 lei
Rochie organza Mastij – 700 lei
Rochie Ilse Mastij - 480 lei
Rochie Ilse Mastij – 480 lei
Rochie Camila Mastij - 700 lei
Rochie Camila Mastij – 700 lei
Rochie Andra Mastij - 600 lei
Rochie Andra Mastij – 600 lei

La PNK Casual totul e romantic, din materiale de cea mai bună calitate. Vrei o rochie scurtă și sexy, sau lungă și diafană, aici găsești de toate. Cu un buget de maxim 1.000 lei îți poți găsi o super-ținută pe care vei vrea să o porți la toate evenimentele din acest an.

Rochie dantela PNK Casual - 599 lei
Rochie dantela PNK Casual – 599 lei
Rochie mătase PNK Casual - 699 lei
Rochie mătase PNK Casual – 699 lei
Rochie lame PNK Casual - 990 lei
Rochie lame PNK Casual – 990 lei
Rochie mătase și dantelă PNK Casual - 649 lei
Rochie mătase și dantelă PNK Casual – 649 lei

Pentru adeptele unui stil elegant, clasic si sexy în același timp nu există un loc mai bun decât Andreea Raicu Shop. Există și un showroom în centrul Bucureștiului, așa că poți proba fără teamă rochii incitante care vor aprinde imaginația bărbaților.

Rochie sacou Andreea Raicu - 319 lei
Rochie sacou Andreea Raicu – 319 lei
Rochie lungă Andreea Raicu - 489 lei
Rochie lungă Andreea Raicu – 489 lei
Rochie bodycon Andreea Raicu - 355 lei
Rochie bodycon Andreea Raicu – 355 lei
Rochie decupaje Andreea Raicu - 400 lei
Rochie decupaje Andreea Raicu – 400 lei

Dacă visezi totuși la mătase și materiale diafane, Manuri poate fi locul potrivit pentru tine! Te așteaptă o selecție incredibilă de modele romatice și îndrăznețe în același timp, numai bune pentru fetele care s-au săturat să fie cuminți. Pregătește-te pentru slituri adânci, spate dezgolit și feminitate plină de încredere – și prețuri ce depășesc 1.000 lei. Dar sunt sigură că meriți un mic răsfăț vestimentar!

Rochie Maxi Freya Manuri - 1850 lei
Rochie Maxi Freya Manuri – 1850 lei
Rochie Starlight Manuri - 1475 lei
Rochie Starlight Manuri – 1475 lei
Rochie Farina Manuri - 680 lei
Rochie Farina Manuri – 680 lei
Rochie Bella Manuri - 1850 lei
Rochie Bella Manuri – 1850 lei
Author

Write A Comment