Duse sunt vremurile când ghetuțele frumos curățate și aliniate în dreptul ușii erau umplute de Moș Nicolae cu bețe împodobite, portocale, sau dulciuri cauzatoare de diabet. Nici jucării drăguțe sau cărți interesante nu mai aduce ruda mai tânără a lui Moș Crăciun, ci… tablete, parfumuri și cine știe ce alte ”minunății” costisitoare.

Așa că dacă vrei să ieși puțin din rutina cadourilor fără însemnătate, am eu câteva idei care să îl ajute pe Moș Nicolae din tine să facă o surpriză plăcută. Un cadou care să arate celor dragi că îți pasă de ei, dar și de mediul înconjurător! Plus că demonstrează că ai făcut un efort, gândindu-te mai mult de 5 secunde la darul de anul acesta.

Pentru iubit/soț:

Pasionatul de călătorii ce ține la amintirile sale va aprecia o soluție interesantă de a personaliza un perete – o hartă de plută numai bună pentru a ”țintui„ cele mai frumoase fotografii din jurul lumii.

Harta de pluta, 129 lei - Smuff.ro
Harta de pluta, 129 lei – Smuff.ro

Fie că ai acasă un hipster, un medic, programator sau cântăreț aspirant, sigur îi pasă de freza lui. Iar dacă ție îți pasă de EL, atunci îi vei arăta asta din plin cu kitul Pompadour ce îi va transforma părul în vedetă!

Pompadour Hair Kit, 125 lei - Smuff.ro
Pompadour Hair Kit, 125 lei – Smuff.ro

Pentru mama:

Ce cadou spune gingășie, dragoste și recunoștință mai mult decât o… floare frumoasă? Dar copăcelul Sakura nu e doar o floare, ci o doză de magie născută din hârtie, atât de necesară în viața fiecăruia!

Copăcel Sakura, 85 lei - Smuff.ro
Copăcel Sakura, 85 lei – Smuff.ro

Pentru că mama merită cele mai frumoase cadouri, eu zic să o răsfățăm cu strălucire și eleganță. Sunt sigură că va purta această brosă placată cu platină la orice ținută, și se va gândi la tine de fiecare dată!

Broșă Vintage Peacock Feather, 145 lei - Borealy.ro
Broșă Vintage Peacock Feather, 145 lei – Borealy.ro

Pentru tata:

Punctualitate și mister. Un design minimalist, dar cald în același timp. Un cadou de lemn pentru tata, care arată atât de bine pe noptieră, pe birou sau pe hol. Ce să fie oare? Ceasul Camouflage, desigur!

Ceas lemn Camouflage, 99 lei - Smuff.ro
Ceas lemn Camouflage, 99 lei – Smuff.ro

Noroc și sănătate! Clinchet de pahare ciocnite și o aromă rafinată de whisky, toate într-un pahar sofisticat în formă de diamant. Ce zici de un set de 4 shoturi, pentru toate toasturile fericite de sfârșit de an?

Pahare Diamond shot, 135 lei - Smuff.ro
Pahare Diamond shot, 135 lei – Smuff.ro

Pentru frate/soră:

Ai auzit vreodată de un cadou eco-friendly, care te ajută să notezi toate ideile importante, și apoi se poate mânca în supă? Dacă te-am făcut curioasă, aruncă o privire peste creioanele Sprout, care pot deveni cel mai interesant cadou pe care l-ai făcut vreodată!

Creioane Sprout, 19 lei - Smuff.ro
Creioane Sprout, 19 lei – Smuff.ro

De Moș Nicolae, oferă zâmbete fratelui sau surorii tale cu jocul de desenat SCRAWL care creionează un game night pe cinste!

Joc SCRAWL, 150 lei - Smuff.ro
Joc SCRAWL, 150 lei – Smuff.ro

Pentru nepotul de 4… sau 10 ani:

Pentru micuțul artist care preferă graffiti pe… pereții casei, încurajează-i creativitatea cu o tablă de desenat la fel de practică. O față de masă pe care poate măzgăli cît poate!

Fata de masa pictat, 155 lei - Smuff.ro
Fata de masa pictat, 155 lei – Smuff.ro

Dintr-o galaxie foarte îndepărtată vine Star Wars Origami, un cadou ce îi va pune mintea și îndemânarea la contribuție nepotului înzestrat. Plus că se poate transforma într-o saga de hârtie pentru întreaga familie!

Star Wars Origami, 75 lei - Cărturești.ro
Star Wars Origami, 75 lei – Cărturești.ro

Pentru prietena cea mai bună:

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai bună prietenă din țară? Chiar tu, dacă îi vei dărui prietenei tale oglinda inteligentă Pretty U care îi va lumina chipul în fiecare dimineață.

Oglinda Pretty U, 109 lei - Smuff.ro
Oglinda Pretty U, 109 lei – Smuff.ro

Udatul plantelor nu e cea mai fun activitate, dar se poate transforma în ceva plăcut dacă ai o stropitoare roz Flamingo! Și ce să vezi, arată bine și ca obiect funky de decor…

Stropitoare Flamingo, 66 lei - Smuff.ro
Stropitoare Flamingo, 66 lei – Smuff.ro

Pentru colegul hazliu (cadouri pentru Moș Crăciunul din tine):

Chiar dacă Secret Santa nu e o competiție, tu vei câștiga sigur competiția de anul acesta cu setul de accesorii pentru cabine foto sau selfie-uri. Say CHEESE!

Holiday Photobooth Props, 68 lei - Cărturești.ro
Holiday Photobooth Props, 68 lei – Cărturești.ro

Arată-i că îi apreciezi inteligența și vei câștiga un prieten loial la birou! Și ce cadou mai bun îi poți oferi decât o lampă de citit cu USB, pentru nopțile târzii în care descoperă noi aventuri?

Lampa Bright Idea, 59 lei - Cărturești.ro
Lampa Bright Idea, 59 lei – Cărturești.ro

 

Author

Write A Comment