Nu mai vine odata primavara asta! Frigul nu se indura sa ne lase dracului in pace, si suspectez cu neliniste ca si in martie ne vom trezi cu niste ninsori nesuferite. Nu ca m-ar deranja mormanele negre de zapada, sau mocirla continua de pe strazi… dar m-am saturat de haine groase care ma apasa din ce in ce mai tare!

Hainele de iarna ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc
Hainele de iarna ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc

Cu ce sa ma imbrac in ce a mai ramas din iarna asta? Iata o intrebare pe care mi-o pun de fiecare data cand am neplacerea sa ies din casa… Puloverele ma zgarie, pantalonii sunt grei si urati, iar paltoanele si pufoaicele pur si simplu imi provoaca alergie. Asa ca incerc sa aduc un aer de lejeritate macar in tinutele mele de duminica – cum ar fi combinand paltonul asta desprins din iernile lui Dostoievski cu un tricou cu imprimeu, plus perechea mea preferata de tenisi (nu de alta, dar eu le-am adaugat funditele astea). Stiu, nu e mare lucru, dar macar asa simt ca mai am putin si scap de povara iernii…

Detalii, detalii...
Detalii, detalii…
O claie de par si blanita artificiala
O claie de par si blanita artificiala

Si incercand sa pozez ca un om interesant si cool in paltonul de octogenara din Rusia, ma gandesc “oare cum reusesc altele”? Si prin altele, ma refer la bloggeritele de moda care imediat dupa Revelion se cocoata in sandalute si rochite cu volane, infruntand cu temeritate temperaturile de -20 grade. Oare ele au haine groase, sau petrec zilele geroase hibernand acasa, in pijamale???

Eu, incercand sa pozez artistic
Eu, incercand sa pozez artistic
Aici meditez la tinutele de iarna tarzie
Aici meditez la tinutele de iarna tarzie

Poate la anul voi reusi si eu. Si cine stie, poate vei avea oroarea sa ma vezi intr-o tinuta primavaratica la -10 grade, care sa te inspire si sa te seduca. Desi, la norocul meu, singurul lucru pe care il voi seduce va fi o raceala legendara 🙂 Dar pana cand voi avea tupeul inimaginabil sa aduc primavara in toiul iernii, ma consolez cu faptul ca mai am cateva haine de iarna pe care inca nu le-am pozat. Tine-te bine, sa vezi cate jachete de “poveste” mai am de scos din dressing!

Da, la anul imi scot tinutele de primavara
Da, la anul imi scot tinutele de primavara
Pana atunci, ma ascund aici :)
Pana atunci, ma ascund aici 🙂
Author

Write A Comment