Poate ai auzit si tu vorbele acelea “din batrani” care te avertizeaza sa nu care cumva sa porti haine aurii sau argintii in timpul zilei. Daca acum cativa ani toata lumea parea sa respecte aceasta “regula” nescrisa a modei, iata ca femeile au devenit mai indraznete, cautand un strop de… magnetism si in tinutele de plimbare, sau chiar la birou. Si nu pot fi decat de acord cu aceasta emancipare – mai ales ca atunci cand vine vorba de stil si creativitate nu exista reguli. Decat cea a bunului gust.

Reguli? Ce reguli?
Reguli? Ce reguli?
Fusta metalica in timpul zilei
Fusta metalica in timpul zilei
Cu fusta in vant...
Cu fusta in vant…

Sa nu ai impresia ca te indemn acum sa iesi pe strada in cea mai sclipicioasa rochie mulata, la 10 dimineata! Insa poti purta un pulover cu paiete, daca pastrezi restul foarte simplu si casual – cum ar fi o pereche de jeans si tenisi. Ca o regula de baza, retine ca nuantele metalice merg bine in timpul zilei cu piese vestimentare din materiale naturale – bumbac, in sau stofa. Albul “imblanzeste” scplipirea metalica, la fel si griul.

Metalic si colorat in acelasi timp
Metalic si colorat in acelasi timp
Imi place sa sprijin peretii...
Imi place sa sprijin peretii…

Uita-te un pic la fusta mea cu sclipiri de cupru. Pentru ca nu am cumparat-o pentru seara de Revelion, m-am gandit sa o scot la plimbare pe stradutele pestrite ale Bucurestiului. Am ales jacheta groasa in culoarea prunei, cizmele gri de piele intoarsa si caciula calduroasa pentru a mai domoli din intensitatea sclipirii. Ceea ce nu se vede este ca dedesubt exista si o bluza de trening, tocmai pentru a contrasta cu eleganta fustei plisate.

Miscari de dans
Miscari de dans
Caciula de oier se intoarce
Caciula de oier se intoarce
Pregatita de mers
Pregatita de mers

Gata, outfitul cu fusta metalica e potrivit, si sunt pregatita de colindat strazi. De pozat langa pereti colorati. De facut misto de “reguli” si traditii. Eu zic ca mi-a iesit perfect tinuta asta 🙂

Moda la misto
Moda la misto
Author

Write A Comment