Nu știu dacă ți-am mai spus până acum cât de mult îmi plac trendurile de primavară-vară 2017! Pur și simplu ADOOOOR volanele, broderiile, dantela, culorile calde și detaliile exagerate care dau acestui sezon o alură de poveste cu final fericit.

Și ca orice obsedată de cumpărături, am dat iama prin magazine în căutarea unor piese cheie pentru această primăvară. Am ales câteva topuri drăguțe care merg cu orice – în care mă pot simți ca o femeie plină de îndrăzneală și pusă pe șotii în același timp 😉

Primul outfit pentru primavara luminoasă de afară e compus dintr-un top feminin, intr-o culoare piersichie care avantajează orice ten. Si pentru că nu vreau să arăt ca o brioșă cu fondant, am adăugat la mix o pereche de jeans fistichii (au niste găurele pe margini) și botine un pic mai rock.

Topul de dantela indispensabil primavara...
Topul de dantela indispensabil primavara…
Outfit de primavara in parcul Izvor
Outfit de primavara in parcul Izvor

Următorul top în tendințe mă duce cu gândul la vacanțe însorite pe coastele Spaniei, așa că a fost doar un pas până la pantalonii roșii de piele din fotografiile de mai jos. Tipic pentru mine: la orice articol de îmbrăcăminte extra feminin, simt nevoia să ies din zona dulce cu ceva mai puternic, care să aducă tot outfitul spre tărâmuri mai moderne. Așa și cu volanele astea flamenco ce tind să dea volum – am ales piese simple și aproape de corp, care să echilibreze ținuta și să o scoată din zona de Colivia cu nebune 🙂

Un pic de flamenco, puțină piele...
Un pic de flamenco, puțină piele…
Outfit feminin în decor urban
Outfit feminin în decor urban

Cam atât cu topurile care m-au transportat înapoi în copilărie, sau măcar în vremuri pline de detalii jucăușe  și elemente feminine. Și cu așa haine, să tot fie primavară!

Author

Write A Comment