Despre HushTag.ro

Atenție! Se intră pe proprie răspundere în halucinanta lume a Andrei Lazăr, dar garantez că vei pleca de aici cu zâmbetul pe buze. Sau cu o idee nouă de outfit, ori cu o informație istorică pe care nu o știai până acum.

Dar cine sunt eu să mă dau rotundă pe aici? Am făcut multe până acum și am câștigat titulaturi de tot felul: copywriter, licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, stilist vestimentar cu diplomă, croitor amator si… consumatoare cumpătată de fashion.

Șocant, stiu! Dar chiar dacă ai recunoscut placa, asta nu înseamnă că sunt încă una dintre domnișoarele aparent perfecte care au impresia că moda se rezumă doar la gentuțe colorate asortate la pantofiorii Casadei. Asta ne mai lipsea…

De fapt, m-am apucat de HushTag.ro tocmai pentru a demonstra că poți vorbi despre modă și în alți termeni decât cei mega-răsuflați. De ce nu aș face moda distractivă? De ce să nu dem în hohote de fețe încruntate și guri belite care nu au nimic de spus? Și dacă tot am destins atmosfera, de ce să nu aduc un pic de informație reală în lumea asta plină de fake?

Frustrată nu sunt. Plictisită, nici atât. Dar mi-ar plăcea să aduc un pic de zâmbet prin scris și să văd haine combinate mai creativ.  Și, mai ales, vreau să te conving că poți fi frumoasă și stylish indiferent de prețul sau de mărimea de pe etichetă. Totul tine de bun gust. De un strop de imaginație. Și de informație.

Și pentru asta există HushTag.ro, unde să fii real e atât de normal.

P.S.: #. Sau diez. Sau hashtag. Ni s-a infliltrat pe ascuns in vieți, încât acum poți fi considerat medieval dacă nu postezi cel puțin un #CareSaTeFacaSaPariDestept.

HushTag.ro nu e o greseala de tipar. Nu e “hashtag” scris gresit. Nici nu îți va spune multe despre rețele sociale. În schimb, vei afla secrete pe care le știi deja… și toate detaliile de bun simț pentru un trai onest. Corect. În armonie cu tine și cu mediul înconjurător.

Ce începe cu un zâmbet poate schimba outfituri… și atitudini!