Odata ce am luat decizia sa imi pornesc propriul blog, parca mi s-a ridicat o pacla din fata ochilor. Totul a devenit mai clar, punctele au inceput sa se uneasca, am primit felicitari si ajutor. Pe dracu’… Dimpotriva, am inceput sa ma sperii si mai tare. Pentru ca primul lucru pe care il faci cand vrei sa pornesti un blog de moda e sa iti verifici competitia. Si aici incepe calvarul – care e felia mea? Carui public ma adresez?

Cu lupa la verificat competitia...
Cu lupa la verificat competitia…

Sunt vreo fabuloasa, glamuroasa si nu stiam? Evident, nu. Fac parte din vreo elita aristocratica? Raspuns negativ. Imi place vintage? Nu in mod special! Sa incerc sa atac segmentul de pitipoance cu buze de rata, foarte bine agregat in Romanica noastra banala? Cum imi lipsesc operatiile estetice, picioarele de 2 metri si un sugar daddy cu vreo 30 de ani mai in varsta, am spus pas.

Cu sanii la vedere... nu merge
Cu sanii la vedere… nu merge

Ce mai ramane? Ah, blogurile de “celebritati”, cu fatuci frumoase si cvasi cunoscute cu mii de fani pe Instagram. Socant, dar nici aici nu ma pot incadra, din simplul motiv ca nimeni nu stie cine dracu e Andra Lazar, in afara de mama si vreo 2-3 prieteni.

Sunt un star de la Hollywood... NOT
Sunt un star de la Hollywood… NOT

Si atunci unde e locul meu? Dupa multe nopti nedormite, si intrebari fara raspuns, am gasit solutia in timp ce spalam vasele. De ce sa incerc sa copiez bloggerite de succes, cand pot sa fac intreaga Romanie sa ma adore fiind eu insami?

Cu ironii fine si cateva injuraturi, cu stilul meu #CatePutinDinTot, cu picioarele scurte si nasul coroiat… dar mai ales datorita convingerii mele ca moda nu e facuta doar pentru cei inalti si subtiri, ci si pentru fetele cu pistrui, cele cu cateva kilograme in plus, oamenii cu parul cret, pentru femeile care au ajuns la varsta pensionarii si pentru oricine s-a saturat sa fie sclava standardelor impuse de “corporatiile rele si revistele de moda care urmaresc doar profitul”.

Andra cea Adevarata: cu picioarele in aer si capul pe pamant
Andra cea Adevarata: cu picioarele in aer si capul pe pamant

Si daca vrei sa iti pornesti propriul blog de moda, cam asta te sfatuiesc marii influenceri sa faci – ramai fidel personalitatii tale si incearca sa scoti in evidenta ceea ce te reprezinta. Asta in timp ce copiezi tot ce e mai bun de la cei care fac asta de mult timp. E simplu – plagiat original :)

Author

Write A Comment