10 ani de slujbe de cacat. 4 demisii. 1 hate mail catre un sef nazist.

Am fost odata... copywriter
Am fost odata… copywriter

Stii cariera aia de invidiat pe care trebuie, adica TREBUIE sa o ai pana la 30 de ani? Ei bine, ajungi la varsta asta si… SURPRIZA! Postul ala de copywriter pe piata din Statele Unite nu iti aduce multa satisfactie. Cine ar fi crezut ca a petrece 8 ore intr-o cladire de birouri care arata ca o gradinita comunista – in celalalt capat al Bucurestiului, cu o toaleta infecta pe care eventual ar trebui sa o cureti chiar tu – nu e visul tau de-o viata?

Intr-o zi am explodat
Intr-o zi am explodat

Dar care e visul? Ai trei incercari – la ce viseaza o fata zi si noapte? Sex, macarons, baieti musculosi? Ei bine, DA. Dar mai mult decat sex, baieti musculosi sau dulciuri delicioase, ma gandesc la HAINE. Pantofi. Genti. Curele. Ce accesoriu de par sa imi iau pentru nunta Ioanei. Din astea…

Evrika! Atunci asta e raspunsul – mi-ar placea sa lucrez in “glamouroasa”, “fabuloasa” lume a modei. Dar ce inseamna asta mai exact… si cum ajunge o fata cu mii de ore petrecute la cumparaturi, dar fara pile la revistele de moda autohtone, sa lucreze in domeniu?

Haine, haine si iar... haine
Haine, haine si iar… haine

E al dracului de greu… dar daca te intereseaza, vei rade alaturi de mine de obstacolele care se incapataneaza sa se arunce in calea mea. Promit, nu voi imbraca totul in glitter si pene de strut– ci voi arunca vorbe verde-n fata! Asa cum se intampla in real life – cu gafe monumentale, lacrimi de crocodil si mii de tivuri gresite.

Iluzorie lume a modei din Romania, pazea ca vin! Numai sa ma opresc din impiedicat… dar e OK, ne vedem in varf!

Tivuri si hohote de ras
Tivuri si hohote de ras
Author

Write A Comment