A fi sau sau a nu fi… blogger de modă. Asta e întrebarea întrebătoare. Pentru că odată ce intri în vârtejul ăsta de conturi Instagram, outfituri sărite de pe fix și haine fff. scumpe, e greu să te mai regăsesti pe tine însăți. Pe acea visătoare ingenuă care a pornit la drum cu o singură dorință: să arate că e mai bună decât celelalte ștoarfe care își bat joc de modă și se vând ieftin pentru câteva like-uri. Glumesc, desigur!

Eu am avut altă motivație – să fac moda amuzantă și să îți demonstrez că poți fi o femeie originală și stilată chiar și dacă nu te iei atât de mult în serios. Și am jurat să fiu sinceră și naturală! Așa cum sunt eu, cu bune, cu (multe) rele, dar mereu cu rînjetul awkward pe buze 🙂

Când ți-e jenă să faci poze într-o mare de oameni
Când ți-e jenă să faci poze într-o mare de oameni

Și primul pas ar fi să îți arăt right here, right now nu există perfecțiune. Că și cele mai frumoase și inspiraționale poze pe care le-ai invidiat în secret pe Instagram sunt doar o coincidență norocoasă în cel mai bun caz, sau adevărate opere de artă ale unui manipulator de Photoshop. Contează atît de mult lumina, aparatul foto, unghiul, poziția mâinilor sau a picioarelor, încât o fotografie cât de cât reușită se naște o dată la 100. Cel puțin în cazul meu 🙂

Când ai găsit ceva DE-LI-CIOS între măsele
Când ai găsit ceva DE-LI-CIOS între măsele
Când poziția ta scoate în evidență toate ”imperfecțiunile”
Când poziția ta scoate în evidență toate ”imperfecțiunile”
Când încerci să faci cu mâna și cu piciorul în același timp...
Când încerci să faci cu mâna și cu piciorul în același timp…
Când te simți (și arăți) ca o retardată :)
Când te simți (și arăți) ca o retardată 🙂
Când arăți ca Terminator mort de 10 ani...
Când arăți ca Terminator mort de 10 ani…
Nici nu mai știu ce încercam să fac aici, arată penibil oricum :)))
Nici nu mai știu ce încercam să fac aici, arată penibil oricum :)))
Cînd ești șchioapă ȘI cocoșată
Cînd ești șchioapă ȘI cocoșată

Data viitoare când vezi o tipă impecabilă într-o poză cu lumină perfectă și îți vine să muști din asfalt, adu-ți aminte de gafele din fotografiile de mai sus! Sunt sigură că până și Chiara Ferragni dă rateuri cu gura căscată și ochii închiși. Nici Kate Moss nu arată tot timpul ca scoasă din cutie! Așa că nu te lăsa sedusă de perfecțiunea aparentă care ne sufocă, și nu uita niciodată cine ești. Care sunt lucrurile care te fac specială, unică, irepetabilă. Poate că nu ești cea mai fotogenică persoană (încă!), but you are in good company!

Oricum, sunt sigură că sufleurile tale cu ciocolată sunt mai bune decât ale lui Gigi Hadid :)))

P.S.: Acest articol se vrea a fi un pamflet. În primul rând fac mișto de mine și de aerele de model pe care mi le dau în poze. Să nu crezi că sunt vreo mironosiță puritană. Am poze editate în Lightroom, cu contrastul mai dinamic și câte un coș imens de pe față pe care am avut norocul să îl pot scoate. Da, nu sunt perfectă (doh!) și nici nu ar trebui să îmi doresc să fiu.

Câinii latră, baba se piaptănă... sau cum era expresia asta?
Câinii latră, baba se piaptănă… sau cum era expresia asta?
Author

Write A Comment