Toata viata mi-a placut sa scriu. De la paginile parfumate in care juram iubire lui George, Ionut sau Cristi, pana la articolele despre puterea oratorica a lui Obama si materialele publicitare in care speriam oamenii ca vor muri de ciuperca unghiei daca nu cumpara produsul X, am trecut prin toate cele 9 cercuri ale Infernului.

Hieroglife, inimioare si o cariera in scris
Hieroglife, inimioare si o cariera in scris

Si pentru ca sunt o mica masochista, m-am convins ca tot scrisul ma va ajuta sa ajung in lumea modei. Nu de alta, dar pentru a ajunge model am vreo 15 ani in plus, 15 cm in minus si cam tot atatea kile de prisos. Fashion designer suna bine, dar cine stie sa deseneze siluete sau sa croiasca tipare? Si daca nu pot prezenta moda… sau sa creez moda, atunci de ce sa nu scriu despre asta?

Schite si visuri de fashion designer
Schite si visuri de fashion designer

La revistele de moda am incercat acum cativa ani cand am trecut printr-o criza existentiala – am trimis atunci o scrisoare de intentie catre toate revistele glossy din Romania. Crezi ca am primit vreun raspuns? Ei bine, DA. Unul singur, si asta pentru ca uitasem sa schimb numele revistei la care trimisesem mailul anterior… si cineva s-a gandit sa ma ia peste picior. Cu mana pe inima, pot spune ca a fost una dintre cele mai jenante situatii in care am fost pusa pana acum!

Moda e glossy
Moda e glossy

Oh, crud destin. Am rupt-o cu revistele de moda din Romania inca dinainte de a incepe. Asa ca am apelat la cea mai disperata solutie – daca nimeni nu ma vrea, nici eu nu va vreau pe voi. Voi scrie singura. Imi voi alege singura temele. Voi face poze unde vreau eu. Fara ajutorul magazinelor, fara fotografi profesionisti si studiouri.

Imi voi crea propriul meu blog! Daca viata iti ofera lamai, tu faci misto de ele. (Ras isteric la final)

 

In sfarsit, blogul meu
In sfarsit, blogul meu!

Author

Write A Comment