Nu mi-a placut niciodata imprimeul de leopard. Ma face sa ma gandesc la Fran, din serialul “The Nanny “, sau la bluzele pe care le purta mama in copilaria mea (si pe care le imprumutam pe ascuns). Dar asta nu inseamna ca este ceva gresit la acest imprimeu. Iti scoate in evidenta latura salbatica, si elibereaza acea felina pe care o avem cu totii in interior. Bine, la unii e mai salbatica decat la altii, dar oricum… MIAU!

Regina junglei!
Regina junglei!

Exact asta simt eu cand ma imbrac in aceasta rochie cu imprimeu de leopard – salbatica si imprevizibila. Si ca sa pastrez o aura de mister, am ales sa NU o port alaturi de pantofi stiletto si o geanta rosie (BORING!), pentru ca nu vreau sa arat ca o usuratica de 40 de ani, in cautarea unei aventuri de o noapte!

Femeia-leopard
Femeia-leopard

Asa ca am pus la cale o nebunie – o coama de leu, imblanzita de o caciula. Si pentru a imblanzi si imprimeul de leopard, am pus peste o jacheta-pulover supradimensionata, plus o curea – sa se vada ca am si eu un pic de talie. La final, am incaltat cizmele mele de fata rea, si am plecat sa explorez ungherele intunecate ale Bucurestiului.

La final, a iesit un mix interesant. Putin salbatic, un pic retro, destul de multa nebunie. Exact ca mine!

Miau-tastic...
Miau-tastic…
Author

Write A Comment