E plin Instagramul de rochițe colorate în culori trăznite, musai pozate pe meleaguri exotice. Și e normal să fie așa, doar mai e un pic din vară și cerul albastru insoțit de vegetație luxuriantă aduce multe like-uri. Dar cum rămâne cu noi, nefericitele care ne-am întors de o lună de pe plajă și stăm și în fața unui laptop, sperând să găsim inspirația necesară pentru muncă?

Când vine vorba de inspirație, poți apela cu succes la yours truly. Numai că nu te pot ajuta cu spreadsheets sau deadline-uri, dar am câteva idei de ținute chic pentru zilele astea care au mai rămas din vară. Am ales alb-negru – o combinație super elegantă și mereu actuală de non-culori, care îți va pune in evidență bronzul la care ai lucrat toată vacanța. Și nu vei vedea urmă de jeans în fotografiile culese de pe Pinterest, nu de alta, dar m-am plictisit să văd femei în toată firea care aleg aceeași uniformă de serviciu în fiecare zi: mereu banalii jeans.

Dar nu trebuie să mă crezi pe cuvânt: uită-te peste pozele selectate și spune-mi ca nu te-ai îndrăgostit de măcar una dintre ținutele alb-negru. Și cu siguranță nu e nimic plictisitor acolo – avem imprimeuri si forme interesante pentru toate gusturile și funcțiile, de la femei de afaceri mereu impecabile, până la persoane creative care vor să se îmbrace mai lejer. Și ca să îți fie și mai ușor să te inspiri din ținutele office cu alb și negru, am făcut și o planificare pe zilele săptămânii, care să îți dea încredere chiar și atunci când nu ai chef sa te ridici din pat dimineața.

Luni:

Cea mai urâtă zi a săptămânii se poate transforma într-o adevărată declarație de stil. Ai nevoie de o ținută plină de creativitate, în care să te simți on top of the world, așa că îți recomand un imprimeu clasic, dar atât de on trend în acest sezon: bulinele!

Tinute de birou cu buline
Tinute de birou cu buline

Marți:

Pentru unii e cea mai grea zi din săptămână, dar pentru tine poate fi cea mai comodă. Alege o pereche lejeră de pantaloni, cu croială interesantă, care își vor da aripi spre taskurile urgente din program!

Pantaloni in tinute alb negru
Pantaloni in tinute alb negru

Miercuri:

Deja te-ai reobișnuit cu trezitul de dimineață, și ești sigură că vei termina tot ce ți-ai propus pentru săptămâna aceasta. Cred că e timpul pentru o rochie office care să iți pună în evidență corpul bronzat, dar și latura profesionistă.

Rochii alb negru la birou
Rochii alb negru la birou

Joi:

Gata, gândul îți zboară iarăși către weekend, și la următoarea escapadă de vară. Dar cumva toate taskurile se rezolvă de la sine, și ai timp și de o pauză lungă de cafea (si țigară), alături de colegi. Asta dacă alegi un top cu detalii interesante, ca cele de mai jos 🙂

Topuri interesante pentru tinute alb negru
Topuri interesante pentru tinute alb negru

Vineri:

Nici nu te-ai trezit bine și simți că s-a și terminat săptămâna asta de lucru! Iar ținutele-inspirație pentru Casual Friday în alb și negru sunt alese special pentru sărit direct la întâlnirile after-work cu prietenii. Weekend-uială plăcută 🙂

Casual Friday la birou cu imprimeuri alb negru
Casual Friday la birou cu imprimeuri alb negru

 

Author

Write A Comment