Poate ca nu sunt Brad Pitt, dar am pletele blonde si imi sta aproape la fel de bine in sacou. Lasand gluma deoparte, stiu ca a trecut toamna. Asta nu inseamna ca nu o regret din inima – nu exista un anotimp mai bun pentru suprapuneri interesante si culori intense.

Legendele Toamnei
Legendele Toamnei

Am facut aceste poze in ultima saptamana cu soare si caldura din noiembrie, si am spus ca nu pot sta nefolosite… asa ca m-am gandit sa fac din acest “pictorial” un instrument de inspiratie. Mai ales pentru fetele ca mine, care au sacouri nepurtate prin dulap, dar nu le vine sa le imbrace la birou.

Sacou + scari = weekend perfect
Sacou + scari = weekend perfect

Am asociat mereu ideea de sacou cu un job rigid si cu taioarele matchy-matchy pe care le vedem in filmele cu avocati. Si chiar daca sacoul meu din aceste fotografii nu e chiar unul clasic, tot nu imi inspira ceva fresh sau modern. Dar l-am cumparat, pentru ca e atipic – are fermoar si franjuri… plus ca merge foarte bine cu sutele de brose pe care le colectionez.

Sacoul negru cu franjuri
Sacoul negru cu franjuri

Pentru o tinuta de weekend, tot ce a trebuit sa adaug a fost o pereche de blugi – evazati in cazul meu, ca sa echilibreze proportiile. Si pe dedesubt am pus un tricou imprimat, cu un pic de stralucire.

dsc_4047-edit

Pentru pata de culoare necesara am ales galbenul, prin geanta mea preferata de la Maestoso. Ca detalii am pus trei brose cu animale colorate, si gata! Sunt pregatita de plimbarea de weekend 🙂

Plimbarea de weekend
Plimbarea de weekend
Author

Write A Comment