Pentru prima noastra intalnire in lumea outfiturilor mele, m-am gandit sa iti arat cum a iesit primul meu proiect de stilism. Mai exact, proiectul meu de absolvire de la scoala de #stilistvestimentarcudiploma. Tema a fost inexistenta. Singura cerinta a fost sa avem 5 tinute, toate sa aiba aceeasi tematica, si eventual sa nu fie fotografiate langa ghena de gunoi din fata blocului. Asa ca m-am conformat.

Eu am ales o tema care imi place tare, la maxim chiar: Fun-tastic Festival. De fapt, de asta astept vara – sa probez sute de tinute, sa imi cumpar topuri “de festival” pe care imi va fi prea rusine sa le port pe afara, si sa ma impinga cat mai multi oameni beti la festivaluri de muzica. Indie, jazz, rock… nu sunt pretentioasa – atat timp cat e foarte cald, toata lumea e transpirata si au bere fara acid, I’m good!

Fashion la GreenSounds Festival
Fashion la GreenSounds Festival

Am purtat aceasta tinuta la GreenSounds festival, in Herastrau… asteptand cu sufletul la gura sa aud “Gloria” de la Mando Diao. Se vede pe fata mea ca moor de rusine cand trebuie sa fac poze in mijlocul a mii de oameni, dar m-am conformat.

Outfit Indie la GreenSounds
Outfit Indie la GreenSounds

Am ales o bluza alba de neopren cu detalii interesante si o fusta de piele, in forma de A, plus tenisii argintii de care nu m-am despartit vara aceasta. Pentru ca bluza era putin cam mare pentru mine, am zis ca e mai bine sa pun si o curea cu gaurele metalice, nu de alta, dar nu voiam sa par chiar de 100 de kile .

Detalii outfit GreenSounds
Detalii outfit GreenSounds

Ce mai merita mentionat? Ah, cerceii sunt handmade by yours truly. Am folosit niste ciucuri mari de la mercerie – 5 lei bucata – pe care i-am agatat de o pereche de cercei in forma de cerc de la H&M. Nimic mai simplu… sau mai ieftin. Iar daca vrei sa fie si mai ieftin si distractiv, poti sa iti faci singura ciucurii, in orice culoare ai visat. Uite aici un tutorial.

Author

Write A Comment